Historik  |  Miljö  |  Kvalitet  |  
Vilka är vi?

Ullevi Rör Aktiebolag är ett Göteborgsbaserat VS-installationsföretag som erbjuder alla olika typer av tjänster inom VVS-sektorn. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom det mesta som branschen kan erbjuda. Under åren har nyckelpersonerna i företaget utvecklat en unik kompetens som gör oss till experter inom VS där inga problem är för svåra för att lösas.

Företaget är uppdelat i en entreprenad- och en servicesida. På entreprenadsidan arbetar vi med ny- och ombyggnader, stora som små, i de flesta utav fastigheter. Vi har även vissa entreprenader där vi själva har totalansvaret och fungerar som samordnare under byggprocessen. Servicesidan utför mindre arbeten, ofta av det akutare slaget. En läckande WC-stol, en sprucken avloppsstam eller frusen värmeledning. Våra servicemontörer står ständigt beredda med sina servicebilar och kan med kort varsel komma på plats och utföra arbetet. Vi har serviceavtal med såväl flera fastighetsbolag som byggföretag och vi är flitigt anlitade pga. att vi utför ett kvalitetsmässigt arbete till en rimlig kostnad. 

Behovet av värme- och sanitetsarbeten har nog aldrig varit så stort som det är idag. Väldigt många fastigheter runt om i landet har föråldrade VS-system. Detta tillsammans med trycket på marknaden av att bygga nytt gör att VS-branschen kommer att utgöra en viktig pusselbit i framtiden. Vi på Ullevi Rör har insett det föreliggande behovet och vill bidra med vår kompetens och kunskap. Vi är engagerade i vår roll inom VS- och byggbranschen, både nu och i framtiden. Vi vill bidra och påverka i framtidens Byggsverige!

Magasinsvägen 15, 438 36 Landvetter, Telefon: 031-45 17 00, E-post: info@ulleviror.se